KOOP NU! SHOP NU! KOOP NU! KOOP NU! KOOP NU!

Categorieën

Bestel makkelijk en snel via de online webshop van avoda: de online supermarkt van Suriname

De online supermarkt van Suriname

Boodschappen doen via avoda is mobile-friendly, betrouwbaar en gemakkelijk. Vul je winkelmandje met levensmiddelen, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en meer. Volg daarna de stappen om een bestelling te plaatsen. Dezelfde of de eerstvolgende werkdag maken wij telefonisch contact om je bestelling en het moment van levering te bevestigen.

Bestellen via avoda kan zowel vanuit Paramaribo als vanuit diverse andere districten in Suriname zoals Commewijne, Wanica, Saramacca en Para. Lees hier meer over hoe avoda werkt, wat de levertermijn is en op welke kosten er in rekening gebracht worden voor bezorging. Het is uiteraard ook mogelijk om de bestelling af te halen. Dit is kosteloos en kan bij HEM Suriname N.V. aan de Hendrikstraat nr. 281.

Bij avoda kun je kiezen voor betaling bij levering met je pinpas, cash of via de handige mobiele betaalmethodes Mopé en Uni5pay. Vooraf afrekenen met Mopé of via bankovermaking mag ook. Het minimum order bedrag is SRD 175,-. Voor bestellingen boven de SRD 350,- is levering in Groot Paramaribo bovendien altijd gratis.

Ben je onverhoopt niet tevreden met onze dienstverlening of een product dat je hebt ontvangen? Maak dan contact met onze klantenservice, wij zullen te allen tijde onze uiterste best doen om u te helpen en een passende oplossing aan te bieden. Natuurlijk horen wij ook graag complimenten. Tevreden klanten vragen wij om dit te delen met anderen door een review achter te laten op onze Facebook pagina.

Avoda heeft een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod dankzij de goede samenwerking met onze partnerbedrijven. Vanwege deze ondersteuning durven wij onszelf ‘de online supermarkt van Suriname’ te noemen.  Lees meer over onze partners en de producten die zij aanbieden. We hebben de ambitie om ons aanbod nog verder uit te breiden. Mis je een bedrijf of heb je zelf een product dat je graag zou zien op www.avoda.sr? Maak dan gerust contact met ons.

Waarom winkelen bij Avoda?